Andris Bulis māca jauniešiem pašapziņas celšanu, saliedēšanos un uzstāšanās prasmi (26.01.2017)

Šodien 26.01.2017 mūsu skolā ciemojās aktieris, dzejnieks, pasākumu vadītājs – Andris Bulis, kas 10. un 11. klases jauniešiem mācīja, kā atraisīties publikas priekšā, pārvarēt bailes no uzstāšanās, kā kolektīvam saliedēties – izmantojot atraktīvas metodes, kas jauniešus aizrāva un burtiski pārvērta vien 40 min laikā.
“Vidusskola ir laiks – kad sapņot lielus sapņus. Neatliec tos uz vēlāku – izsapņo, mēģini darīt un īstenot, jo vēlāk jau var būt par vēlu. Nebaidies izteikt savu viedokli – sagatavojies un oponē, ja domā savādāk – skola ir vieta, kur izmēģināt lietas, kas vēlāk lieti noderēs.”
“Ja tev nepatīk kāds priekšmets – tas nekas – jo tas tevi var aizvest uz īsto dzīves ceļu. Es skolā sapratu, ka man nepatīk matemātika, tādēļ kļuvu par aktieri”.
Ar interesantām metodēm aktieris atklāja, kā tik elementāra lieta kā vārda vai cipara nosaukšana, grāmatas padošana var izstāstīt par tavu personību, kā arī atklāja vairākus trikus – kā uzstāties publikas priekšā!
Pēc lekcijas jaunieši atzina, ka šī bija lieliska un izzinoša lekcija un 100% jauniešu nobalsoja, ka vēlētos aktieri satikt vēlreiz un turpināt apgūt mācīto.

[Not a valid template]

Informāciju sagatavoja: Dina Brence

FacebookTwitter